1-op-1-bubbel

€3.497,- INCL. BTW

1-op-1-bubbel

  • In 5 stappen de regie in handen
  • Iedere week een 1-op-1-afspraak met mij
  • Persoonlijke begeleiding bij wat jij nodig hebt
  • Persoonlijke tools afgestemd op jou
  • Buiten de wekelijkse sessies om toegang tot mij

Wanneer kies je voor de 1-op-1-bubbel?

Als je mentaal worstelt met de diagnose vervroegde overgang. Als je jezelf niet meer herkent. Als je de aansluiting mist met de mensen om je heen. Ik denk met je mee met waar jij last van hebt op het gebied van de vervroegde overgang. Ik sta voor je klaar met persoonlijke begeleiding en ondersteuning.

Wat heb ik van jou nodig?

Van jou verwacht ik dat je er echt voor gaat, in al je kwetsbaarheid. Ongemak kan daar bij horen. Nieuw kan eng zijn. Zonder dalen geen pieken. Alleen dan kan het beter worden.

Wat kun je van mij verwachten?

In deze bubbel heb je elke week een 1-op-1 ontmoeting met mij (online of fysiek). Ik bied jou eerste hulp bij het helder krijgen van je gedachten, emoties, frustraties. Wat er zich maar aandient. Jij bent belangrijk. Jouw belang staat voorop. Je hebt mijn volledige aandacht en kunt ook buiten de wekelijkse sessies contact met me opnemen.

Aan het eind van een periode van 3 maanden heb je helder voor ogen hoe je verder kunt. Daarnaast kun je je grenzen aangeven, zonder je schuldig te voelen. Je bent in staat de buitenwereld mee te nemen in wat jij meemaakt. Je staat steviger in je schoenen. Je kunt de regie op je leven terugpakken en weet hoe je dit kunt vasthouden.

Er is ook aandacht voor je omgeving. Denk aan je partner, familie, vrienden, collega’s. Hoe neem je hen mee in wat jij doormaakt? Ik help je hier graag bij.