veelgestelde vragen

Welk eindresultaat kan ik verwachten?

We gaan samen aan de slag hoe jij in je eigen kracht kunt komen te staan. Hoe jij je eigen geluk (weer) kunt vinden. Want jij staat bij mij op nummer 1. Dat is de zekerheid die ik kan bieden.

 

Ik woon te ver weg om langs te komen. Hoe lossen we dit op?

Naast fysiek ontmoeten, bied ik ook de mogelijkheid om online af te spreken en samen te werken. Bij de 1-op-1-bubbel kan fysiek elkaar ontmoeten wel versterkend en versnellend voor jouw proces zijn. Een combinatie van fysiek en online werken kan natuurlijk ook. Dat stemmen we samen af.

 

Ik vind de investering prijzig. Kan ik in termijnen betalen?

Ja, dat kan. Ik bied de mogelijkheid aan om in 2 of 3 termijnen te betalen. Je kunt aangeven welke optie voor jou passend is.

 

Ik vind het lastig me open te stellen. Hoe kun jij mij helpen?

Ik ga zorgvuldig te werk. Wanneer jouw kwetsbaarheid en mijn toewijding en focus samenkomen, kunnen er mooie dingen gaan gebeuren voor jou. Ik check bij jou hoe het met je gaat en speel daarop in.

 

Ik heb al meerdere vormen van hulp geprobeerd. Waarom kun jij mij wel helpen?

Als je bij mij aan boord stapt, gaan we er samen helemaal voor. Ook als het ongemakkelijk wordt. Ik neem jou serieus. Ik begeleid en ondersteun je waar nodig. Daar kun je op rekenen.

 

Mijn partner en ik willen graag allebei hulp. Kunnen wij samen bij jou terecht?

Mijn focus ligt in eerste instantie op jou en niet op je partner, maar de vervroegde overgang heeft vaak ook impact op de onderlinge relatie. Indien je partner apart van jou begeleiding wil, kan ik in een vrijblijvend kennismakingsgesprek met hem of haar onderzoeken of ik daarbij kan helpen.

 

Ik vind de investering prijzig. Wordt het vergoed door de zorgverzekering?

Nee, dit wordt helaas niet vergoed.

 

Kan ik de 1-op-1-bubbel verlengen als ik dat zou willen?

Aan het eind van het traject gaan we samen na wat je hebt bereikt en wat je vervolgens wilt. Je kunt stoppen of overstappen naar de groepsbubbel, maar de 1-op-1-bubbel per maand verlengen kan bijvoorbeeld ook. Jij kiest wat bij je past en waar je behoefte aan hebt.