reviews


19 april 2024

Wat was het een waardevolle dag! Wat ik diep van binnen weet werd weer bevestigd! Doorgaan met waar ik nu mee bezig ben. Aan de hand van de KAART zat ik in een mistig gebied, waar inkomsten ook een grote rol speelde. Ik heb nu duidelijk waar mijn hart ligt en hoe ik er kan komen! Een intensieve dag, maar er wordt goed voor je gezorgd met een heerlijke lunch! Een aanrader. Bedankt lieve Willeke, ik hoop dat veel vrouwen jou vinden!

– Adela


1 april 2024

Ik vond het erg leuk en fijn om je te leren kennen. De herkenning was precies wat ik zocht en jouw ervaringen en verhalen daarover gaven me weer een beetje een beeld van hoe het kan zijn als ik een hele tijd verder ben. Tegelijkertijd was het ook wel confronterend, aangezien ik nog maar aan het begin van het traject sta. Dat komt vooral doordat mijn hoofd het nog zo vaak overneemt van mijn hart. Je tips en adviezen hebben me onwijs geholpen.

– Anouk


20 februari 2024

Had gisteren echt een heel fijn gesprek gehad met haar!! Echt de moeite waard om te doen.

– Joyce Boerma


8 januari 2024

Ik mocht bij Willeke ervaren hoe het was om op reis te gaan met mijzelf, m.b.v. de kaart. Prachtige inzichtigen, raakbare vragen en zo ontstond de weg op de kaart als vanzelf. Willeke is een vrouw die aanvoelt wanneer een verdiepende vraag nodig is, wanneer er stilte mag zijn of er ‘van alles uit mag’ om chaos die er in je om kan gaan, helder te krijgen. Dankjewel Willeke, dat je deze veilige plek hebt kunnen bieden om met mijzelf op reis te gaan. Zonder oordeel. Het was een prachtige reis!

– Karin Batteram


13 december 2023

Ik heb erg genoten van de lunchbubbel gister. Het was erg fijn om er met mensen over te praten die hetzelfde ervaren en je ook begrijpen. Het voelde alsof je er niet meer alleen voor stond en meteen erg vertrouwd. Door het horen van andere verhalen, heb ik ook veel geleerd. Verder was het ook erg gezellig en raad ik het dan ook iedereen van harte aan! Het is ook niet nodig om bang te zijn je op te geven, zodra je de lunchbubbel instapt verdwijnt alle spanning gelijk en ontstaat er een leuke, vertrouwde sfeer.

– Mischa


8 december 2023

Je kent elkaar niet maar ook weer wel. Dit was wat ik als eerste voelde toen ik Willeke ontmoete die dag. Ik had geen idee waar ik naar toe ging maar ik wist gewoon zeker dat het goed zou zijn. Het contact was persoonlijk, vertrouwd en zoveel raakvlakken. Naast de heerlijke en voedzame lunch heb ik fijne gesprekken gehad over hoe het was na de diagnose, maar ook over hoe het nu is en hoe hiermee om te gaan. Zeker een aanrader! Dankjewel Willeke.

– Karin