powerbubbel

€237,-

powerbubbel

  • 3 x een sessie op de KAART met mij in mijn praktijk
  • antwoorden en verdieping op prangende vragen
  • inzichten waardoor je verder kunt

Wanneer kies je de powerbubbel?

Als je op basis van de KAART een innerlijke reis wilt maken waarbij je spelenderwijs tot een gesprek komt over loslaten, verlies, verandering en al wat meer. Om zo meer grip te krijgen op je leven met de vervroegde overgang. Als je het fijn vindt om fysiek in mijn praktijk af te spreken. Ik denk mee met wat jou bezighoudt en stel vragen met betrekking tot jouw situatie.

Wat heb ik van jou nodig?

Van jou verwacht ik dat je er voor gaat. Ongemak kan daar bij horen. Nieuw kan eng zijn. Zonder dalen geen pieken. Alleen dan kan het beter worden.

Wat kun je van mij verwachten?

In deze bubbel krijg je 3 x een reis (ongeveer 90 min.) op de KAART 1-op-1 met mij in mijn praktijk in Friesland. Ik help je helder te krijgen wat je wilt onderzoeken. Vervolgens neem ik je mee op reis zodat jij aan het eind van de reis met antwoorden en nieuwe inzichten naar huis gaat.

Je zult ervaren dat je na 3 reizen al veel antwoorden en inzichten hebt gekregen waardoor je verder komt in je helingsproces. De regie op je leven met de vervroegde overgang is versterkt. Daarnaast heb je helder voor ogen hoe je verder kunt. Je kunt er voor kiezen om te stoppen, door te gaan met de powerbubbel, over te stappen op de minibubbel of te gaan voor een intensiever programma. Jij kiest wat bij je past.