HerinneRING

Ik denk dat ik in mijn vorige leven een ekster ben geweest. Gezien mijn fascinatie voor glimmende dingen. Vooral sieraden met glinsterende stenen wekken mijn interesse. De magische kleuren die ontstaan bij de schittering door het (zon)licht betoveren mij. Daar gaat mijn hart sneller van kloppen.

Met deze vorm van geluk wilde ik graag ‘iets’ doen met betrekking tot mijn ervaringen met de vervroegde overgang. Maar wat dan? Ik wilde een ring van betekenis. Een ring waarin alle waardevolle, positieve, liefdevolle, fantastische elementen van het leven samenkwamen met de imperfectie ervan. En dat het geheel een prachtig sieraad werd op mijn lijf geschreven. Maar waar vind je dat?

Na alle juwelierswinkels in de buurt te hebben afgestruind, kwam ik tot de conclusie dat ik het hier niet vond. Het waren stuk voor stuk prachtige ringen, maar het kon van iedereen zijn. Ik miste de connectie met mij. Het persoonlijke deel. Ik besloot het idee dan eerst maar los te laten. Niet wetende wat er zou komen.

Toeval bestaat niet, want op een avond kwam ik online een goudsmid tegen. Ik bekeek haar website waar haar werk stond uitgestald. Ik voelde een connectie. Ik mailde haar en kon een paar dagen later terecht in haar atelier. Daar kon ik haar collectie ‘in het echt’ bekijken. De stijl van de sieraden vond ik prachtig.

We raakten aan de praat en ik vertelde haar mijn wensen voor ‘mijn’ ring. De connectie groeide uit tot een innige samenwerking van maanden. Het was een geweldige en bijzondere ervaring dat zij mijn wensen en verlangens, zeg maar mijn verhaal, kon vatten in een sieraad. Wat een vakvrouw!

Eindelijk was het moment daar; de ring was klaar om gedragen te worden… door mij! Een spannend moment. Het doosje ging open en… WOW! Wat een plaatje. Ik schoof hem aan m’n vinger en het voelde meteen als mijn ring. Dit was 6 jaar geleden.

Ik draag mijn herinneRING elke dag met trots en bewondering. Gedurende de dag kijk ik er vaak even naar en ben ik me bewust van alle schatten in mijn leven. Grote en kleine, alledaagse en bijzondere. Ik ben een gelukkig mens.

Wil jij het geluk ook weer voelen? Neem vrijblijvend contact met mij op.