Ik schrok me rot

Ik schrok me rot toen ik midden in de nacht wakker werd en in mijn gedachten oppopte ‘jonge vrouwen in de overgang’. Al weken stelde ik mijzelf de vraag: “Waarmee kan ik van dienst zijn? Wat is de bedoeling van mijn leven?” En toen wist ik het dus… Ik schrok, maar voelde ook dat het helemaal klopte.

Al jaren lang worstel ik zelf met de diagnose vervroegde overgang. Een intense interne strijd waarvan niet veel mensen af wisten. Door schaamte en angst in mij gehouden.

Nu is het tijd voor mij om te bloeien en te sprankelen door mijn kwetsbaarheid te tonen en te delen. Om zo andere vrouwen te inspireren, motiveren en te verbinden. Vooral om te verbinden met elkaar en het leven te omarmen zoals het komt als je te maken hebt met de vervroegde overgang.

Worstel jij nog steeds met de vervroegde overgang en alle gevolgen daarvan? Ben je er klaar mee dat dit je leven op een negatieve manier beïnvloedt? Bekijk hier wat ik voor je kan betekenen. Of neem vrijblijvend contact met mij op.