Vallen, opstaan en in het diepe springen

De diagnose POI krijgen is 1 ding. Er vervolgens mee dealen is een ander verhaal. Het heeft tijd nodig om emotioneel door te dringen en verwerkt te worden zodat je daarna je weg weer kunt vinden. Wat je daarvoor nodig hebt zal voor iedereen anders zijn.

Na een tijdje merk je dat je je weg hebt gevonden in het nieuwe ‘normaal’. Je hebt alles aan fysieke en mentale pijn doorleeft en verwerkt. Je voelt je bevrijd en bent in staat het geluk in jezelf te ervaren. Je voelt je in balans en kunt de wereld weer aan. Iedereen om je heen zal dit merken.

Maar het kan ook zijn dat het leven met de vervroegde overgang je zwaar valt en dat je tegen nare gedachten en emoties blijft aanlopen. Misschien heb je bij jezelf gemerkt dat je rondloopt in een cirkel van kleine ups en grote downs. Het gaat even wat beter met je door afleiding, maar het down-gevoel komt steeds terug. Het drukt een stempel op je functioneren in je dagelijks leven. Goed in je vel zitten kun je helaas niet afdwingen.

Je kunt deze cirkel doorbreken. Het vergt een investering in tijd, energie en geld in jezelf. Want het begint bij jou. Als het goed gaat met jou, straalt dat af op iedereen om je heen (die je lief hebt).

Ik kan je helpen om de cirkel te doorbreken. Mijn e-book met gouden tips en mijn handige stappenplan (beiden gratis te downloaden) bieden jou de mogelijkheid om op eigen kracht grip te krijgen en te houden op je leven met de vervroegde overgang. 

Daarnaast kan het prettig zijn om iemand te hebben die met je meeloopt, je helpt en begrijpt als het moeilijk is. Deze persoon wil ik graag voor je zijn. Samen is makkelijker en efficiënter op de lange termijn. Ik gun je alle geluk van de wereld. Durf jij in het diepe te springen? Ik vang je op.